Tilaa kaupoille ja palveluille

Tornio on täynnä liiketilaa niin kaupoille kuin palveluillekin. Halusitpa tilaa valtatien välittömästä yhteydestä, helposti saavutettavissa autoilijoille tai kahden valtion rajan läheisyyteen tuplaten asiakaskuntasi, Torniosta löytyy sinulle ratkaisu.

Tornion sijainti Suomen ja Ruotsin rajalla on liiketoiminnalle,  erityisesti kaupan alalle, ainutlaatuinen toimipaikka  ainutlaatuisella asiakaspohjalla. Tornio–Haaparanta-  kaksoiskaupungin ansiosta rajan välittömässä tuntumassa on 31 000 asukasta ja kaupankäyntialueella noin 500 000 ihmistä.

Tornio on suosittu rajanylityspaikka, Torniossa rajan ylittää yli 14 miljoonaa henkilöä vuosittain. Maailmallakin tunnettu seikka on, että avoimet rajakaupungit, kuten Tornio, ovat kokoaan suurempia kaupankäyntipaikkoja.

Kaupankäyntialue Tornio
Business Tornio havainnekuva - Tornion Kaupankäyntialue

Rajatonta kasvupotentiaalia yrityksille

Business Tornion tuella liiketoimintasi potentiaalilla ei ole mitään rajaa. Business Tornio on Tornion kaupungin ja paikallisten pk-yritysten omistama kehittämisyhtiö, joka auttaa sinua liiketoimintasi jokaisessa vaiheessa.

Lue lisää

Tilaa Business Tornion uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla Tornion tapahtumista, hankkeista, yritysuutisista ja mahdollisuuksista. Uutiskirje ilmestyy joka kuukausi. Muista pitää sähköpostiasi silmällä!