Business Tornio – rajatonta kasvupotentiaalia yrityksille

Palvelemme sinua monilla liiketoimintaasi liittyvillä alueilla. Olipa kyseessä liiketoiminnan aloittaminen, kasvaminen tai kansainvälistyminen, olemme täällä sinua varten. Autamme myös rajaneuvonnassa ja toimitilojen ja tonttien etsimisessä.


Business Torstai

Business Tornio järjestää Business Torstai -tapahtumia, joissa käsitellään erilaisia ajankohtaisia ja alueellisesti mielenkiintoisia aiheita liittyen esimerkiksi työvoiman hankintaan, yritystoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja innovaatioiden hyödyntämiseen, Tapahtumat ovat myös oiva foorumi verkostoitua.

Business Torstait ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään pääsääntöisesti aamutapahtumina kerran kuukaudessa joko hybridimuodossa ja/tai paikan päällä Tornion Kaupungintalolla.

Lue lisää


Rajatonta kasvupotentiaalia yrityksille

Business Tornion tuella liiketoimintasi potentiaalilla ei ole mitään rajaa. Business Tornio on Tornion kaupungin ja paikallisten…

Lue lisää

Tilaa Business Tornion uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla Tornion tapahtumista, hankkeista, yritysuutisista ja mahdollisuuksista. Uutiskirje ilmestyy joka kuukausi. Muista pitää sähköpostiasi silmällä!


Ota yhteyttä - olemme täällä sinua varten

Kimmo Nurmos

Yrityskehittäjä, Aloittavat yritykset, Invest In

kimmo.nurmos@tornio.fi

Puh. 040 768 5438

Hannaleena Posti

Yrityskehittäjä, Investoinnit ja kehittäminen

hannaleena.posti@tornio.fi

Puh. 040 661 2939

Tiina Vähä

Markkinointiasiantuntija

tiina.vaha@tornio.fi

Puh. 040 612 7722

Miikka Laitinen

Yrityskehittäjä, Investoinnit ja kehittäminen

miikka.laitinen@tornio.fi

Puh. 040 842 0677