Kuvassa on Kromitien liikenneympyrä
Kuvassa on Kromitien liikenneympyrä

Invest in Tornio

Tornio on 400 vuotta vanha kauppapaikka. Sijaintinsa ansiosta se tulee olemaan myös jatkossa tärkeä liikenteen, palveluiden, ihmisten ja elinkeinoelämän solmukohta Suomen ja Ruotsin rajalla. Vuonna 2021 juhlistamme 400 vuotta monin tavoin, ja näkyvyys voi olla myös sinun yrityksellesi etu.

Invest in Tornio on sijoitus tulevaisuuteen. Tornio-Haparanda on Suomen ja Ruotsin rajalla sijaitseva noin 32 500 asukkaan sekä 2500 yrityksen merkittävä kaupan ja teollisuuden keskus. Tarjolla onkin yrityksellesi sekä Suomen että Ruotsin kotimarkkinat. Työvoiman saatavuuden osalta käytössä on myös ruotsinkielistä osaamista lähialueilta. Logistisesti alueemme sijaitsee eteläisen ja pohjoisen valtaväylien yhtymäkohdassa. Perheelliselle kaupunkimme ja lähialueemme tarjoaa myös kohtuuhintaisen ja luonnonläheisen ympäristön, johon Ruotsin läheisyys tuo sopivan ripauksen kansainvälisyyttä.

Tornion vetovoimatekijät

KUvassa on moottitie ilmasta käsin kuvattuna

Saavutettavuus

Torppi

Toimintaympäristö

Kuvassa on Torpin alue ilmasta kuvattuna

Teollisuuskeskittymä

Business Tornio palvelee sinua ja yritystäsi

Kuvassa on Kromitien liikenneympyrä

Toimitilat ja tontit

Kynä kädessä

Työvoimaa ja osaamista

E14

Sijoittautumispalvelut

Invest In Tornio -hankkeen toimenpiteitä

Kuvassa on Kromitien liikenneympyrä

Toimitilapörssi

Audiovisuaaliset tuotannot Torniossa

E14

Alueen työpaikkojen portaali

Teräksen ja rakentamisen yrityskeskittymä Torniossa

Tilaa uutiskirje tai kysy lisää

Jos haluat kuulla lisää Invest in -toimista tai muuten pysyä kartalla Tornion seudun elinkeinoelämästä, tilaa Business Tornion uutiskirje.
Jos taas haluat tietää lisää hankkeesta tai sinulla on ideoita, miten sinä tai yrityksesi voitte osallistua, ota meihin yhteyttä. Me neuvomme ja keskustelemme mielellämme lisää Tornion kehittämisestä.

Tilaa uutiskirje
Sivun alkuun