Hyödyllisiä linkkejä

Julkisen sektorin hankintakalenteri

Hankintakalenteri on avoin viestintäpalvelu, josta löytyy suomalaisten julkisen sektorin hankintayksiköiden uusimpia hankintapäätöksiä, ostopaikkaluetteloita sekä tietoa tulossa olevista hankinnoista. Tornion kaupungin julkaisemiin tietoihin pääset etusivun vasemmassa yläreunassa olevasta valikosta.

TKI-rahoitusmahdollisuudet

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan on saatavissa rahoitusta, mutta mistä sitä voi hakea ja mihin sitä voi hyödyntää? Business Tornio auttaa sinua kaikissa kehitys- ja investointihankkeiden vaiheissa aina suunnittelusta maksatukseen.

Meänkauppa

Meänkauppa on torniolaisten yritysten yhteinen, digitaalinen kauppakeskus, jossa kohtaavat paikalliset kauppiaat ja asiakkaat. Meänkaupan tavoitteena on ylläpitää ja kehittää Tornion liiketoiminnan elinvoimaisuutta tarjoamalla kuluttajille mahdollisuuden tukea paikallista yrittäjyyttä hankkimalla heidän tarjoamiaan tuotteita ja palveluja.


Rajatonta kasvupotentiaalia yrityksille

Business Tornion tuella liiketoimintasi potentiaalilla ei ole mitään rajaa. Business Tornio on Tornion kaupungin ja paikallisten.

Lue lisää

Tilaa Business Tornion uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla Tornion tapahtumista, hankkeista, yritysuutisista ja mahdollisuuksista. Uutiskirje ilmestyy joka kuukausi. Muista pitää sähköpostiasi silmällä!