Kuvieni kautta katsoja voi uppoutua kohteen visuaaliseen rikkauteen

Kolumbiasta kotoisin oleva Mayra Sihvonen tuli työharjoitteluun Business Torniolle. Suomessa kaksi vuotta asunut ja parhaillaan suomen kieltä opiskeleva May on intohimoinen valokuvaaja. Työharjoittelussaan hän pääsee hyödyntämään osaamistaan toimiessaan HaparandaTornion lähettiläänä kertoen kauniista kaksoiskaupungistamme sanoin ja kuvin sosiaalisessa mediassa. Tulevaisuudessa May haluaa työskennellä visuaalisen median, mainonnan ja markkinoinnin parissa.

Olen aloittanut työni Business Tornio lähettiläänä tuottaen visuaalista sisältöä sosiaalisiin verkostoihin, tuoden mukanaan oman kolumbialaisen näkökulmani.

Ensimmäisestä päivästä lähtien olen huomannut Business Tornio tiimin luontaisen yhteishengen ja positiivisen energian, ja he ovat luottaneet minuun tämän työharjoittelun aloittamisessa. Tunnen iloa ja kiitollisuutta.

Olen May, 21-vuotias, alun perin Bogotasta, Kolumbiasta, asun tällä hetkellä Torniossa. Harrastuksiini kuuluvat valokuvien ja videoiden editointi, ulkoilu, laulaminen ja jalkapallo. Janoan oppia uutta, sillä tieto varustaa meitä tulevaisuutta varten, ja kielet mahdollistavat uusien ihmisten, kulttuurien ja paikkojen kohtaamisen. Opiskelen tällä hetkellä suomea ja ruotsia rakentaakseni elämää tässä kauniissa Pohjoismaassa.

Kamerani kanssa tallennan usein maailmaa tuntemattomista paikoista, antaen katsojille mahdollisuuden uppoutua jokaisen kohteen värikkyyteen ja visuaaliseen rikkauteen. Tehtäväni on esitellä Haaparanta-Tornion, kahden maan ja kahden kaupungin, ainutlaatuista viehätystä tuleville matkailijoille.

May Sihvosen upea otos Kojamosta on kerännyt ihasteluja Facebookin Tornio, sanoin ja kuvin -ryhmässä.

HaparandaTornio sosiaalisessa mediassa

Lisää Mayn upeita valokuvia ja julkaisuja löydät HaparandaTornion sosiaalisen median kanavista. Ota tilit seurantaan!