Business Tornio mukana tarjoamassa Rajattomia uramahdollisuuksia

Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, jossa alueen työ- ja opiskelumahdollisuuksien kysyntä ja tarjonta kohtaavat!

Business Tornio, Kauppakeskus Rajalla, Haparanda Stad, Työllisyyden kuntakokeilu ja TE- palvelut järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen, alueen koulutus- ja työllisyysmahdollisuuksia esittelevän tapahtuman Rajalla Kauppakeskuksessa 23.2.2023 klo 12.00-20.00.

Tapahtuman näytteilleasettajiksi on ilmoittautunut yli 40 alueen yritystä, oppilaitosta ja organisaatiota, jotka esittelevät toimintaansa paitsi opiskelu- ja uramahdollisuuksia vasta kartoittaville, myös jo aktiivisesti urapolulla eteneville ja uusia haasteita etsiville osaajille. Päivä on täynnä kiinnostavaa ohjelmaa sekä onnistuneita kohtaamisia: Voit mm. tehdä virtuaalivierailun Outokummun terästehtaalle ja tarkkailla teräksen valmistusprosessia VR-lasien avulla, tutustua nuorten yrittäjien toimintaan, sairaanhoitosimulaattoriin, ja tulla tapaamaan Silta – Siirtymät maahanmuuttajien urapolulla -hankkeen Välkky-robottia, joka toimii maahanmuuttajien apuna suomen kielen opiskelussa. Illan aikana yleisölle esiintyy sambaryhmä La Fuente, ja Ilmapallomies ilahduttaa lapsia ja lapsenmielisiä tekemällä ilmapallotaidetta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki työssä käyvät, työttömät, yrittäjyydestä kiinnostuneet ja uutta työ- tai opiskelupaikkaa etsivät perheineen. Tapahtuma on kaikille maksuton.

Minustako yrittäjä?

Leijonan luola – Unelmista totta

Onko sinulla liikeidea, jota olet miettinyt jo pitkään tai jokin kaukainen haave, josta ajattelit tehdä totta tulevaisuudessa? Tule ja testaa ideasi Leijonien käsittelyssä.

Inspiraatiopäivässä 23.2. on mahdollista kokeilla oman liikeidean kantokykyä Leijonan luolassa, jossa voit esitellä ideasi eri alojen ammattilaisille ja saat heiltä arvokasta tietoa mihin suuntaan ideaa kannattaisi lähteä viemään, jotta se toteutuu. Ideasi voi olla vielä täysin raakile, huippuunsa jo viritetty tai kaikkea siltä väliltä.

Leijonat ovat luolassaan klo 13–14 ja 16-17 välisenä aikana, mutta voit bongata heidät myös koko Inspiraatiopäivän ajan tapahtuman eri puolilta. Tule siis hakemaan ideallesi vahvistusta ja uskoa, että haaveestasi voi tulla jonain päivänä totta.

Leijonan luola järjestetään Business Tornion hallinnoiman New Business-hankkeen ja Ammattiopisto Lappian NY-toiminnan yhteistyönä.

Paikka ja aika: Kauppakeskus Rajalla, 23.2.2023 klo 12.00–20.00

Tervetuloa!

 

Lisätietoa ohjelmasta ja näytteilleasettajista löydät alla olevasta linkistä.

Lue lisää Inspiraatiopäivästä

Inspiraatiopäivä 23.2.2023