Casting call – Tule malliksi HaparandaTornion matkailukuvauksiin

Business Tornion ja Haaparannan kaupungin yhteistyössä toteuttama Two Countries – One Destination -hanke uudistaa HaparandaTornion matkailun kuvapankkia kesän 2022 aikana, ja etsimme kuvauksiimme malleiksi kaikenlaisia, aitoja ja iloisia ihmisiä.

Kuvauksia tehdään eri ympäristöissä sisällä ja ulkona, Tornion Mustajärveltä Haaparannan Seittenkaareen. Kuvia tullaan hyödyntämään Haaparanta-Tornio –alueen yritysten ja julkisten tahojen viestintä- ja markkinointimateriaaleissa.

Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, tärkeintä on, että uskallat olla luontevasti kameran edessä. Mitään erityisiä kykyjä tai taitoja mallina oleminen ei vaadi, mutta jos olet erityisen hyvä jossain tai jos sinulla on joitain rajoitteita, niin kerrothan meille niistä jo etukäteen Lisätietoja –kohdassa. Otamme mielellämme mukaan malleiksi myös perheitä, kaveriporukoita ja vaikkapa lemmikkejä, joten näistä voit halutessasi ilmoittaa myös lisätiedoissa.

Palkitsemme kuvauksiin osallistuneet henkilöt. Palkkiot ovat pääsääntöisesti lahjakortteja tai pääsylippuja. Kuvausten aikataulut ja muut yksityiskohdat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Ilmoittaudu mukaan 5.6.2022 mennessä alla olevasta linkistä löytyvällä lomakkeella:
https://forms.office.com/r/b6tUQz39xE

Lähetäthän lisäksi kasvokuvan ja kokovartalokuvan lomakkeessa annetun ohjeen mukaisesti.

 


 

Business Tornio och Haparanda stads samarbetsprojekt Two Countries – One Destination kommer att förnya HaparandaTornios bildbank under sommaren 2022 och söker efter modeller av alla slag. Vi kommer att fotografera i olika miljöer, från Mustajärvi i Torneå till Seskarö i Haparanda.  

Det viktigaste är att du är bekväm framför kameran, inga andra specialkunskaper efterfrågas. Däremot ifall du sitter på en bra talang eller har några begränsningar, informera oss gärna i samband med ansökan, under fliken mer information.

Är ni en familj, ett par eller ett kompisgäng – sök tillsammans!  Bilderna kommer att nyttjas inom turismmarknadsföring i Haparanda-Tornio-området. 

Ersättning för uppdraget fås i form av presentkort eller biljetter till evenemang/aktiviteter i HaparandaTornio. 
Datum, tid och andra detaljer för respektive fotosessioner beslutas om med berörda modeller.  

Registrera dig senast den 5 juni 2022 genom att använda formuläret nedan:
https://forms.office.com/r/b6tUQz39xE

Vänligen e-posta ansikts- och helkroppsbilder enligt instruktionerna på formuläret.