Vahva työnantaja = Vahva organisaatio

Miksi osaajista ja ammattilaisista kannattaa pitää kiinni ja miten se tehdään? Mitkä asiat vaikuttavat siihen, että ihmiset pysyvät organisaatiossa pitkään ja mitä hyötyä tästä on?

Lomakauden loppupuolella on hyvä jo alkaa miettimään tulevaa, joten Business Torstaitkin palaavat takaisin uusien ajankohtaisten aiheiden kanssa.  

Tapahtumasarjan ensimmäisessä osassa pureudutaan mm. miten työnantajakuva vaikuttaa osaajien saantiin ja miten osaajia saadaan pidettyä ja sitoutettua organisaatioon. 

Inspiraatiopuheenvuorossa organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa puhuu työnteon merkityksellisyyden tärkeydestä ja siitä, miten tämä vaikuttaa osaajien pitämiseen. Vuonna 2021 Sahimaa teki tutkimusmatkan suomalaiseen työelämään #Koeaika-kampanjan muodossa ja hänen missionsa on tehdä suomalaisesta työelämästä merkityksellisempää. 

Paneelikeskustelussa käydään läpi ajatuksia, että miten työnantajakuva vaikuttaa henkilöstön saamiseen ja pitämiseen. Lisäksi kuullaan ajatuksia, miten henkilöstöä saadaan pidettyä yrityksessä. Lisäksi puhutaan myös IMAGO-hankkeen mahdollisuuksista ja maksuttomista koulutuksista, joilla voi kehittyä alan parhaaksi työantajaksi ja tätä kautta helpottamaan uuden henkilöstön rekrytointia. 

Tilaisuus järjestetään hybriditapahtumana torstaina 18.8. klo 8.30–10.30 Tornion Kaupungintalon 10.krs  

Paikan päällä osallistujille on tarjolla aamupalaa. Etäyhteydellä osallistuville toimitetaan Teams-linkki tapahtumaa edeltävänä päivänä. 

 

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Viitteellinen aikataulu

8.30 Tilaisuuden avaus – Miikka Laitinen 

8.45 Matka suomalaiseen työelämään & #Koeaika – Jaakko Sahimaa (etä)  

9.30 Työnantajakuvan vaikutus osaajien saamiseksi ja pitämiseksi – keskustelu 

10.00 Haluatko olla alasi tavoitelluin työpaikka?  

10.15 Matkalla vahvaksi työnantajaksi? 

 

Tapahtuman jälkeen 1. krs:n monitoimitilassa mahdollisuus keskustella ja kysyä yrityksen ja henkilöstön kehittämismahdollisuuksista eri ammattilaisten kanssa. 

Tapahtuma järjestetään Business Tornion, JOOK-, Kemi-Tornion ÄRM- ja New Business-hankkeen yhteistyönä. 

 

Tervetuloa!

 

Save the Date! 

Syksyn Business Torstaiden aikataulut ja aiheet: 

1.9. Hyvinvointiyrittäjien businessaamiainen
8.9. Vastuullisen rahoituksen info (etä)
15.9. Rohkeasti Rajaton – innovatiivista ja vastuullista matkailua
13.10. Kansainvälinen ja vastuullinen teollisuuskeskittymä
17.11. HaparandaTornio kaupan keskipisteenä
15.12. Logistinen solmukohta