Työnantajakuvan kehittäminen on pitkäjänteistä työtä

Business Torstai 18.8. järjestettiin New Business-hankkeen ja Lappian JOOK- ja ÄRM-hankkeiden yhteistyönä teemalla Vahva Työnantaja = Vahva organisaatio.

Torstaina 18.8 lähdettiin jälleen Business Torstaiden muodossa kohti ajankohtaisia aiheita. Business Tornion hallinnoiman New Business-hankkeen ja Lappian JOOK- ja ÄRM-hankkeiden yhteistyönä järjestetyssä tapahtumassa aiheena oli Vahva Työnantaja = Vahva organisaatio.

Tilaisuuden inspiraatiopuheenvuorossa organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa johdatteli meidät suomalaiseen työelämään ja työn merkityksellisyyden tärkeyteen. Puheenvuorossa nousivat esille useaan otteeseen rohkeus, perehdytys ja työntekijäkokemuksen ymmärtäminen, mitkä virittivätkin paikalla olleen runsaslukuisen joukon keskustelemaan todella hienosti.

TE-toimiston Pertti Tikkala kertoi IMAGO-hankkeen maksuttomista valmennuksista, joiden avulla pystyy kehittymään houkuttelevammaksi työnantajaksi ja samalla puhuttiin Work in Lapland-tapahtumasta, joka keskittyy teollisuuden ja matkailun työntekijöiden rekrytointiin Pohjois-Suomen alueelle. Lappia-Koulutus Oy:n Emmi Ylikoski esitteli Lappian kattauksen koulutusmahdollisuuksista ja avuista, joita yritykset voivat hyödyntää paikkaamaan osaajapulaa tai kehittämään olemassa olevaa henkilöstöä työelämän muutoksissa.

Tilaisuuden aihealueet selkeästi herättelivät kuulijat keskustelemaan ja miettimään osaajien veto- ja pitovoimaa niin oman yrityksen osalta kuin alueellisestikin.

Jaakko Sahimaan inspiraatiopuheenvuoro keräsi kiinnostuneita kuulijoita paikan päälle ja etäyhteydellä

Save the Date!

Syksyn Business Torstaiden aikataulut ja aiheet:

1.9. Hyvinvointiyrittäjien businessaamiainen
8.9. Vastuullisen rahoituksen info (etä)
15.9. Rohkeasti Rajaton – innovatiivista ja vastuullista matkailua
13.10. Kansainvälinen ja vastuullinen teollisuuskeskittymä
17.11. HaparandaTornio kaupan keskipisteenä
15.12. Logistinen solmukohta