Toimivat yrityspalvelut edelleen yksi onnistuneimmista elinkeinopolitiikan osa-alueista Torniossa

Yrittäjät ovat antaneet palautetta ja arvioineet oman kuntansa toimintaa yrittäjien kuntabarometrissa 1.2.-4.4.2022. Kuntabarometri toteutetaan joka toinen vuosi ja siinä mitataan yrittäjien näkemyksiä oman kunnan elinkeinopolitiikasta. Tänä vuonna Tornion, kuten koko maan tuloksissa yrityspalvelut koettiin valtakunnallisesti toiseksi onnistuneimmaksi osa-alueeksi.

Yrityspalveluista aloittavan yrittäjän palvelut, rahoitus- ja investointineuvonta sekä sujuvat lupapalvelut nousivat kaikkein tärkeimmiksi yrityspalveluiden osa-alueiksi Torniossa. Yrittäjät kokevat, että Torniossa yrityspalvelut tukevat todella hyvin yrityksen toiminnan kehittämistä, ja että yrityspalveluista on saanut riittävästi tietoa.

Lue lisää kuntabarometristä Yrittäjien kuntabarometri

ja Tornion kuntaraportista: Kuntabarometri 2022 Tornio

Business Tornion ammattilaiset toimivat vahvana tukena kaikissa yritystoiminnan vaiheissa aina yrityksen perustamisesta ja toiminnan laajentamisesta kansainvälistymiseen saakka. Jos kaipaat neuvoa esimerkiksi liiketoiminnan suunnitteluun, rahoitukseen tai markkinointiin liittyvässä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä!