Kustaankulma

Haluatko yrityksesi vilkkaasti liikennöidylle ja helppojen kulkuyhteyksien alueelle? Jos vastasit kyllä, erittäin vilkas Kromitien liikenneympyrän alue voi olla yrityksellesi oikea paikka.

Kromitien liikenneympyrän alueella on tarjolla hyviä tontteja päivittäistavarakauppaan. Liikenneympyrän alue, jonka ohittaa päivittäin noin 18 000 ajoneuvoa ja 28 500 henkilöä, on osa Torppia. Alueella sijaitsevat tällä hetkellä mm. Prisma, Motonet, Keinänen ja syksyllä 2022 avattu Puuilo. Löytyykö tästä sinun yrityksellesi näkyvä toimipaikka?

Onko uusi liikepaikkasi Tornion Kustaankulma?

Etsitkö uutta liiketoimintapaikkaa? Meillä on sinulle tuhannen taalan paikka mihin sijoittautua ja me haluamme auttaa sinua. Meillä Torniossa on tehty jo 400 vuotta kansainvälistä kauppaa sinä voit olla osana Tornion kaupanteon viidettä vuosisataa. Kromitien kiertoliittymän kulmauksessa sijaitseva Kustaankulma on liikennevirtojen kannalta otollisella paikalla sijainti Tornion keskustan tuntumassa tuo merkittävästi niin paikallis- kuin rajaliikennettä.

Business Tornio Havainnekuva Kustaankulma
Business Tornio, Havainnekuva, Kustaankulma

Perustietoja Kustaankulmasta

Kustaankulman tontti on n. 20 000 m² ja se rajoittuu pohjois-itä-suunnassa liikenneympyrään ja länsi-etelä-suunnassa asuinalueeseen.

  • Rakennusoikeutta n. 10 000 k-m²
  • Infrastruktuuri ja kunnallistekniikka saatavilla helposti – valokuituliittymä löytyy tontin nurkalta
  • Jo kiinnostuneita kumppaneita tarjolla – kysy lisätietoja
  • Merkittävä liiketoimintapotentiaali helposti saavutettavissa vilkkaan liikenneväylän varrella

Tutustu muihin alueisiin

Ota yhteyttä

Hannaleena Posti

Yrityskehittäjä, Investoinnit ja kehittäminen

hannaleena.posti@tornio.fi

Puh. 040 661 2939

Asiointi suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi