Saavutettava kaupan ja teollisuuden keskittymä

Torppi on päätientien vieressä oleva kaupan ja teollisuuden palvelualue, joka on kehittynyt vuosien varrella erittäin monipuoliseksi ja vetovoimaiseksi kokonaisuudeksi. Alueelta löytyy hyviä kaupan ja teollisuudelle soveltuvia tontteja. Ota yhteyttä, me kerromme mielellämme lisää!

Torpin yritysalue sijaitsee E8-tien varrella parin kilometrin päässä Tornion keskustasta ja Ruotsin rajasta itään. Alueelle sijoittuu tilaa vievän kaupan toimijoita sekä sellaisia tuotantolaitoksia ja pienyrityksiä, jotka harjoittavat vähittäiskauppaa. Lisäksi alueelta löytyy myös teollisuudessa toimivien pk-yritysten toimitiloja.

Torpin alueelta löytyy vapaina olevia tontteja niin kaupan alan kuin teollisuuden palveluiden käyttötarkoituksiin. Kysy vapaista tonteista tarkempia tietoja henkilöstöltämme. Torpin alueella olevat vuokrattavat toimitilat ovat pääsääntöisesti yksityisten yritysten omistuksessa. Toimitilojen löytämistä helpottamaan, Business Torniolla on Toimitilapörssi, jonne on kerätty alueelta löytyviä toimitiloja ja tontteja.

Toimitilapörssi

Ylhäältä otettu valokuva Torpista

Olisiko Torpintori uusi liikepaikkasi?

Torpin yritysalueelta löytyy esimerkiksi Torpintori liiketoimintapaikka kokonaisuus! Torpintori on vilkas liiketila-alue erinomaisten ja vilkkaiden väylien varrella. Sen monipuolisen sijainnin avulla voit valjastaa niin ohikulkijoiden kuin alueen oman ostovoiman liiketoimintasi moottoriksi.

Torpintori havainnekuva
Business Tornio havainnekuva - Torpintori

Mikä on Torpintori?

Torpintori, eli kortteli 27, sijaitsee vilkkaan liikenneväylän varrella aivan Tornion keskustan läheisyydessä. Näkyvän sijaintinsa ansiosta se on erinomainen sijoittautumispaikka liiketoiminnalle. Torpintorin läheisyydestä löytyy muun muassa pienteollisuuden, vähittäis- ja tukkukaupan sekä rakennusyritysten keskittymiä. Myös junayhteys on erinomaisesti saatavilla – seisake sijaitsee aivan Torpintorin vieressä.

20 330m² kokoinen kortteli soveltuu 4–5 liikerakennuksen keskukseksi, josta tontin voi ostaa tai vuokrata.  Kysy lisää Marko Alamartimolta, jos sinusta tuntuu, että tämä voisi olla uusi liiketoimintapaikkasi.

Tutustu muihin alueisiin

Ota yhteyttä

Hannaleena Posti

Yrityskehittäjä, Investoinnit ja kehittäminen

hannaleena.posti@tornio.fi

Puh. 040 661 2939

Asiointi suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi

Kimmo Nurmos

Yrityskehittäjä, Aloittavat yritykset, Invest In

kimmo.nurmos@tornio.fi

Puh. 040 768 5438

Asiointi suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi