Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Business Tornio Oy
Suensaarenkatu 4 95400 Tornio

Myöhemmin ”Arvonnan järjestäjä”.

 2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua 1.1.– 31.3.2024 välisenä aikana.
Arvontaan osallistutaan täyttämällä arvontalomakkeeseen osallistujan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki HaparandaTornion alueella majoittuvat luonnolliset henkilöt. Business Tornion henkilökunnalla ja heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta osallistua arvontaan.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Palkinto arvotaan kaikkien arvontalomakkeen täyttäneiden kesken neljännesvuosittain, seuraavan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan sähköpostitse. Palkinto on ensisijaisesti noudettavissa osoitteesta Business Tornio, Kaupungintalon 5.krs, Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio. Palkinto voidaan myös postittaa voittajan pyynnöstä, jolloin Business Tornio ei vastaa palkinnon kuljetuksessa tai postituksessa liittyneistä vahingoista, kuten lahjakortin rikkoutumisesta tai katoamisesta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän sisällä, suoritetaan uusi arvonta.

 4. Palkinto

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 50 € arvoisen ravintolalahjakortin Tornioon. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvistä kuluista ja veroista.
Palkintoja arvotaan yksi kappale neljännesvuosittain.

5. Palkintoon liittyvät ehdot

Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.
Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle.  Arvonnan järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

 6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

 7. Arpajaisvero

Palkinnot tarjoaa BusinessTornio, joka vastaa näistä palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

 8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Rajatonta kasvupotentiaalia yrityksille

Business Tornion tuella liiketoimintasi potentiaalilla ei ole mitään rajaa. Business Tornio on Tornion kaupungin ja paikallisten.

Lue lisää

Tilaa Business Tornion uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla Tornion tapahtumista, hankkeista, yritysuutisista ja mahdollisuuksista. Uutiskirje ilmestyy joka kuukausi. Muista pitää sähköpostiasi silmällä!