Tornion alueen työpaikat

Tornio on vilkas Suomen ja Ruotsin rajalla toimiva kaupunkikeskus, jossa on paljon yritystoimintaa – ja tietenkin työpaikkoja. Olemme toteuttaneet yhdessä Jobillan kanssa alueen työpaikat yhteen paikkaan kokoavan palvelun. Löydä sinäkin paikkasi Torniosta!

Joki

Tornio on ihanteellinen paikka tehdä töitä. Meillä on kattavat palvelut, vireä kaupunki, hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan ja luonto täynnä elämyksellistä luontoa heti nurkan takana. Joskus töiden etsiminen voi kuitenkin olla haaste ja me olemme päättäneet ratkaista asian Tornion alueella.

Jobillan kanssa yhteistyössä toteutettu Tornion työpaikkojen portaali kokoaa yhteen paikkaan alueen avoimet työpaikat. Palvelussa voit myös kätevästi testata eri alojen sopivuutta sinulle ja löydät kaiken tarpeellisen tiedon kulloinkin avoimista olevista työpaikoista. Palvelusta voit myös lukea Torniosta työpaikan löytäneiden ihmisten innostavia uratarinoita.

Tutustu Tornion avoimiin työpaikkoihin ja hae töihin!

Rajatonta kasvupotentiaalia yrityksille

Business Tornion tuella liiketoimintasi potentiaalilla ei ole mitään rajaa. Business Tornio on Tornion kaupungin ja paikallisten.

Lue lisää

Tilaa Business Tornion uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla Tornion tapahtumista, hankkeista, yritysuutisista ja mahdollisuuksista. Uutiskirje ilmestyy joka kuukausi. Muista pitää sähköpostiasi silmällä!