Aloittavat yritykset

Onko sinulla liikeidea, jonka haluaisit muuttaa yritystoiminnaksi tai olet juuri aloittanut yritystoiminnan? Asiantuntijamme auttaa sinua yritystaipaleesi alussa.

Yritystä perustaessa on huolehdittava monta asiaa. Liikeidean lisäksi on täytettävä tarvittavat paperit, tehtävä liiketoimintasuunnitelma ja pohdittava rahoitusvaihtoehtoja. Ennen lähtöruutuakin on jo siis paljon huolehdittavaa ja alkuun pääseminen voikin olla yllättävän haastavaa.

Business Tornion palvelut aloittaville yrityksille ovat tukenasi, kun olet perustamassa yritystä tai olet juuri alkanut yrittäjäksi toimialasta riippumatta. Me autamme sinua yrittäjäpolkusi alkuvaiheessa sparraamalla liikeideaasi ja siihen liittyviä kriittisimpiä kysymyksiä. 

Esimerkiksi yrityksen kokonaisrahoitus muodostuu usein eri rahoituslähteistä. Autamme sinua sekä julkiseen että yksityiseen yritysrahoitukseen liittyvien suunnitelmien ja laskelmien laadinnassa sekä itse yritysrahoituksen hakemisessa.

Alkuvaiheen yritystoiminnan kehittämisessä sinua auttavat Business Tornion yritysneuvojat Kimmo Nurmos ja Hannaleena Posti. He neuvovat käytännönläheisesti yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissäsi ja auttavat sinua eteenpäin. Meiltä saat palvelua niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.

Löydät myös paljon tietoa yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista käytössämme olevasta Yritystulkki-palvelusta

Sivun alkuun