Saavutettava kaupan ja teollisuuden keskittymä

Torppi on E8-tien vieressä oleva kaupan ja teollisuuden palvelualue, joka on kehittynyt vuosien varrella. Alueelta löytyy muutamia hyviä kaupan tontteja.

Torpin yritysalue sijaitsee E8-tien varrella parin kilometrin päässä Tornion keskustasta, Ruotsin rajasta itään. Alueelle sijoittuu tilaa vievän kaupan toimijoita sekä sellaisia tuotantolaitoksia ja pienyrityksiä, jotka harjoittavat vähittäiskauppaa. Lisäksi alueelta löytyy myös teollisuudessa toimivien pk-yritysten toimitiloja.

Torpin alueelta löytyy vapaina olevia tontteja niin kaupan alan kuin teollisuuden palveluiden käyttötarkoituksiin. Kysy vapaista tonteista henkilöstöltämme.

Torpin alueella olevat vuokrattavat toimitilat ovat pääsääntöisesti yksityisten yritysten omistuksessa. Olemme lanseeranneet Toimitilapörssin, johon kerätään alueelta löytyviä toimitiloja.

Kysy lisää toimitiloista

Torpin alueella toimivat yritykset

Torpissa tällä hetkellä toimivat yritykset löytyvät täältä. Kaikki Tornion ja Meri-Lapin alueen yritykset löydät yritys- ja palveluhakemistosta.

Olisiko Torpintori uusi liikepaikkasi?

Torpin yritysalueelta löytyy uusi liiketoimintapaikka Torpintori! Torpintori on vilkas liiketila-alue. Sen monipuolisen sijainnin avulla voit valjastaa niin ohikulkijoiden kuin alueen oman ostovoiman liiketoimintasi moottoriksi.

Mikä on Torpintori?

Torpintori eli kortteli 27 sijaitsee vilkkaan liikenneväylän varrella vain muutaman kilometrin päässä Tornion keskustasta. Näkyvän sijaintinsa ansiosta se on erinomainen sijoittautumispaikka liiketoiminnalle. Torpintorin läheisyydestä löytyy muun muassa pienteollisuuden, vähittäis- ja tukkukaupan sekä rakennusyritysten keskittymiä. Myös junayhteys on erinomaisesti saatavilla – seisake sijaitsee aivan Torpintorin vieressä.

20 330m² kokoinen kortteli soveltuu 4–5 liikerakennuksen keskukseksi, josta tontin voi myös vuokrata. Toimitilojen löytämistä helpottamaan, olemme lanseeranneet Toimitilapörssin, johon kerätään alueelta löytyviä toimitiloja. Kysy lisää Marko Alamartimolta, jos sinusta tuntuu, että tämä voisi olla uusi liiketoimintapaikkasi.

Torpin ja Torpintorin tontit

Alueen tontteja pääset katsomaan Tornion kaupungin sivuilla olevasta karttaohjelmistosta. Lisätietoja antaa Tornion Kaupungin maankäyttöinsinööri Janne Vierelä.


Ota yhteyttä

Marko Alamartimo

Toimitusjohtaja