Keskustan monipuoliset palvelut Keskusta-Suensaari-alueelta

Tornion keskusta-alueelta löydät monipuoliset palvelut. Tornion sijainti Ruotsin rajan välittömässä läheisyydessä tuo asiakkaita kauempaakin. Mikäli keskusta kiinnostaa sijoittumispaikkana yritystäsi, niin ota yhteys Business Tornioon.

Keskustassa viihtyvät myös ruotsalaiset asiakkaat

Tornion keskusta-alue sijaitsee saaressa, joka on nimeltään Suensaari. Keskusta-alueella on ollut asutusta ainakin 400 vuoden ajan ja alueelta on tehty rajakauppaa vähintään yhtä kauan.

Liikkeet ja palvelut

Ruotsin läheisyys on kouriintuntuvaa, sillä aivan raja-alueelle on rakennettu Rajalla -kauppakeskus, josta löytyy niin suurempia ketjuja kuin pienempiä liikkeitä. Tärkeän osan liikkeiden ostovoimasta muodostavatkin ruotsalaiset asiakkaat, jotka muodostavat merkittävän asiakaskunnan erilaisille palveluille, mitä Torniossa on tarjolla. Keskusta-alueelta löytyvät myös pankkien ja vakuutusyhtiöiden palvelut sekä julkiset palvelut, kuten terveyskeskus, tulli, verotoimisto ja Ammattiopisto Lappian sekä Lapin ammattikorkeakoulun Tornion kampusalueet.

Olof Hotelli

Majoitus ja elämykset

Merkittävä osa Tornion hotelleista, ravintoloista ja kahviloista on myös sijoittautunut keskusta-alueelle. Hallituskadulta löydät Hotelli Mustaparran, Grand Hotellin, Hotelli Olofin sekä Park Hotellin palvelut. Huokeampaa majoituspalvelua tarjoaa mm. B&B E-city.

Viihdykettä ja elämyksiä on tarjolla esimerkiksi Elämystehdas Lapparilla, josta löytyy myös Tornion Panimo. Oluen panemisella onkin Torniossa pitkä historia, sillä ensimmäinen panimo on perustettu 1873.

Keskustan liike- ja toimitilat

Alueelta tarjoavat toimitiloja pääosin yksityiset toimijat, merkittävimpänä Rajalla kauppakeskus, josta löydät optimaaliset toimitilat kuluttaja-asiakkaille. Lisätietoja Rajalla- kauppakeskuksen toimitiloista saat Warman Tytti Juhokkaalta.

Business Tornion uudessa Toimitilapörssissä pääset tutustumaan alueella tarjolla oleviin toimitiloihin. Lisätietoja palvelusta saat Marko Alamartimolta.

Mikäli kiinnostuit keskusta-alueemme tarjoamista mahdollisuuksista, niin ota yhteyttä Business Tornioon.a


Ota yhteyttä

Marko Alamartimo

Toimitusjohtaja

Hannaleena Posti

Yrityskehittäjä, Investoinnit ja kehittäminen

Kimmo Nurmos

Yrityskehittäjä, Aloittavat yritykset, Invest In