Business Torstait ajankohtaisella asialla

Business Tornio järjestää Business Torstai -tapahtumia, joissa käsitellään erilaisia ajankohtaisia ja alueellisesti mielenkiintoisia aiheita liittyen esimerkiksi työvoiman hankintaan, yritystoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja innovaatioiden hyödyntämiseen, Tapahtumat ovat myös oiva foorumi verkostoitua.

Business Torstait ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään pääsääntöisesti aamutapahtumina kerran kuukaudessa joko hybridimuodossa ja/tai paikan päällä Tornion Kaupungintalolla.


Menneet Business Torstait 2022

Minustako 4H-yrittäjä?

Keskiviikkona 6.4.2022 klo 16.00–18.00

Oletko 13-28-vuotias nuori ja kiinnostunut yrittämisestä? Business torstai -tapahtumasarjan avaa 4H-yrittäjyys. Hybridimuotoisessa iltatapahtumassa kerrotaan, kenelle 4H-yrittäjyys sopii, miten alat 4H-yrittäjäksi, kokemuksia 4H-yrittäjyydestä, ja miten Business Tornio auttaa yrityksen perustamisessa.

Meän kesä – HaparandaTornion tapahtumat

Torstaina 7.4.2022 klo 8.00–10.00

Mitä yrityksesi voi hyötyä alueen monipuolisista kesätapahtumista? Business Torstain ensimmäisessä varsinaisessa tapahtumassa keskustellaan muun muassa alueen tapahtumista ja siitä, millä tavoin yritykset voivat osallistua niihin.

Keinot kohti kasvua

Torstaina 21.4.2022 klo 8.00–10.00

Haluatko apua kasvun kirittäjäksi? Tapahtuman aiheena on yrityksen kehittäminen. Tapahtumassa Business Tornio kertoo, kuinka se on yritysten kasvun tukena, ja yritykset kertovat esimerkein, mitä apua he ovat saaneet kehitykselleen.

Osaajia etsimässä

Torstaina 5.5.2022 klo 8.00–10.00

Töitä on, mutta osaajia puuttuu? Onko sinulla vaikeuksia löytää oikeita osaajia? Tapahtumassa puhutaan alueen työllisyydestä ja kerrotaan, mitä välineitä on olemassa osaajien etsimiseen. Tilaisuudessa esitellään muun muassa Töihin Tornioon -sivustoa ja miten se edistää työnhakijoiden ja yritysten kohtaamista.

Innovaatioita kehittämässä

Torstaina 19.5.2022 klo 8.00–10.00

Miksi innovatiiviset yritykset pärjäävät? Business Tornion ja New Business -hankkeen toteuttama tapahtuma ottaa suurennuslasin alle yritysinnovaatiot. Tilaisuudessa käydään kiinni myös palvelumuotoiluun. Mitä tekemistä sillä innovaatioiden kanssa?

Rajatonta kasvupotentiaalia

Torstaina 2.6.2022 8.00–12.00

Miksi yritysten kannattaa ajatella isosti? Business torstai -tapahtumasarjan päättää tilaisuus, jossa avataan Meri-Lapin ja koko Pohjois-Ruotsin alueen yritysten rajattomia mahdollisuuksia. Tapahtumassa puhutaan muun muassa kansainvälistymisen haasteista ja niistä ylipääsemisestä. Lisäksi keskustellaan Ruotsin suurista investointihankkeista ja innovaatioiden merkityksestä kansainvälistymisen mahdollistajana.

Vastuullisuus – Sijoitus Tulevaisuuteen

16.3.2023 klo 8.30–10.30, Kaupungintalo 10.krs

Miksi vastuullisuus kannattaa?
Työpaja: Miten digitalisaatio auttaa vastuullisuudessa?

Lue lisää ja ilmoittaudu

Digitaalinen ja vastuullinen toimitusketju

20.4.2023 klo 8.30–11.45, Lapin AMK

 

Kiertotalouden mahdollisuudet

11.5.2023 klo 8.30–11.45

 

- / - Kohdetta

Rajatonta kasvupotentiaalia yrityksille

Business Tornion tuella liiketoimintasi potentiaalilla ei ole mitään rajaa. Business Tornio on Tornion kaupungin ja paikallisten.

Lue lisää

Tilaa Business Tornion uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla Tornion tapahtumista, hankkeista, yritysuutisista ja mahdollisuuksista. Uutiskirje ilmestyy joka kuukausi. Muista pitää sähköpostiasi silmällä!