Design rantautuu Tornioon!

Designilla kasvuun! Muotoilu tuottaa uusia liiketoimintamalleja, sekä luo markkinoille uudenlaisia ratkaisuja. Palvelumuotoilun avulla parannat asiakaskokemustasi ja haet sitä kautta vauhtia liiketoimintasi kasvuun.  

Asiakkaita kiinnostavat nyt ja tulevaisuudessa uudistuvat yritykset ja esimerkiksi kansainväliset yritykset hyödyntävät muotoilua jo päivittäin, sillä se on kilpailukyvyn elinehto. Muotoilu auttaa yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan paremmin, tehostamaan prosesseja ja parantamaan kannattavuutta uusilla materiaalivalinnoilla. Tuote- ja palvelumuotoilun sekä käyttökokemuksen muotoilun avulla voidaan luoda yrityksille kestävää arvoa ja toimivia suunnitteluratkaisuja. Lapin yliopisto on tehnyt yhteistyötä niin kansainvälisten organisaatioiden kuin paikallisten toimijoiden kanssa ja auttanut yrityksiä tuote- ja palvelukehityksessä uudelle tasolle. 

Lapin yliopiston muotoilun ammattilaiset saapuvat 27.2-28.2 tutustamaan Tornion teollisuuden osaamiseen ja vastaavat myös edellä mainittuihin kysymyksiin, kun 27.2 klo 18-20 järjestään Tornion kaupungintalon 10. kerroksessa tilaisuus, jossa voit tutustua kenen kanssa Lapin yliopisto on tehnyt, kun opettajat tuovat mukaan esimerkkejä vuosien varrelta.  

Heräsikö kiinnostus? 

Tule verkostoitumaan, keskustelemaan ja kuuntelemaan, että mitä mahdollisuuksia yhteistyö Lapin yliopiston kanssa avaa juuri sinun yrityksellesi. 

Ilmoittaudu mukaan, että osaamme varata tarjoiluita riittävästi. 

 

Ilmoittaudu tästä

 

Tilaisuus järjestään Business Tornion hallinnoiman New Business-hankkeen ja Lapin yliopiston ILO-hankkeen yhteistyönä.