Åtkomligt nav för handel och industri

Torppi som är ett kommersiellt och industriellt serviceområde bredvid huvudvägen har under åren utvecklats till ett mycket mångsidigt och attraktivt affärscentrum. Det finns fina tomter som lämpar sig för handel och industri på området. Ta kontakt så berättar vi gärna mera!

Torppis affärsområde ligger vid E8:n ett par kilometer från Torneås centrum och öster om den svenska gränsen. Området är hem till aktörer inom handeln som kräver mycket utrymme såväl som produktionsfaciliteter och små företag som ägnar sig åt detaljhandel. Dessutom har små och mellanstora industriföretag lokaler på området.

Det finns lediga tomter för kommersiellt och industriellt bruk inom Torppi-området. Be vår personal om mera detaljerad information om lediga tomter. Lokalerna som är lediga att hyra inom Torppi-området är för det mesta ägda av privata företag. För att göra det lättare att hitta lokaler har Business Tornio en utbytestjänst för kommersiella utrymmen där man har samlat lokaler och tomter inom området.

Lokaler

Ylhäältä otettu valokuva Torpista

Kunde Torpintori vara din nya affärsplats?

Inom Torppis affärsområde hittar du till exempel Torpintoris affärsplats! Torpintori är ett livligt kommersiellt område beläget vid utmärkta och vältrafikerade vägar. Tack vare dess mångsidiga läge kan du dra nytta av förbipasserande personer och lokal köpkraft som ditt företags motor.

Torpintori havainnekuva
Business Tornio, visualiseringsbild – Torpintori

Vad är Torpintori?

Torpintori, d.v.s. block 27, ligger vid en vältrafikerad genomfart precis vid Torneås centrum. Tack vare dess fina läge är det en utmärkt plats för att driva verksamhet. I närheten av Torpintori finns det till exempel kluster av småindustri, detaljhandel och grosshandel såväl som byggföretag. Tågförbindelsen ligger också nära – stationen ligger precis vid Torpintori.

Blocket på 20 330 m 2 är lämpat som centrum för 4–5 kommersiella byggnader där tomten antingen kan köpas eller hyras. Be Marko Alamartimo om mera information om du känner att detta kunde vara din verksamhets nya plats.

Utforska andra områden

Kontakta oss

Miikka Laitinen

Affärsutvecklare, Investeringar och utveckling

miikka.laitinen@tornio.fi

Tel. +358 40 842 0677

Service på finska, engelska och svenska

Kimmo Nurmos

Affärsutvecklare, Start-up företag, Invest In

kimmo.nurmos@tornio.fi

Tel. 040 768 5438

Service på finska, engelska och svenska