Työvoimaa ja osaamista

Yritykset tarvitsevat osaavaa työvoimaa. Meidän tehtävämme Business Torniona on auttaa työvoiman ja työpaikkojen saattamisessa yhteen. Lanseeraamme uuden palvelun avoinna olevien työpaikkojen markkinointiin sekä osaavan työvoiman rekrytointiin.

Työvoima on elinkeinoelämän ja yritysten peruspilareita. Tornion alueen vahvuus on, että täältä löytää työvoimaa palvelemaan myös Ruotsin markkinoita. Teollisuus, erityisesti metalliteollisuus sekä rakentaminen, on alueellamme vahva sektori ja siellä onkin tarjolla paljon töitä alueellamme. Alueeltamme löytyy myös ammattiilista koulutusta ja ammattikorkeakoulutusta. Lisäksi sijaintimme puolentoista tunnin matkan päässä kolmesta yliopistosta antaa mahdollisuuden hankkia ylempää korkeakouluosaamista esim. tuotekehitysasioissa.

Koulutusta Tornion seudulla

Ammatillista koulutusta tarjoavat alueellamme Ammattiopisto Lappia sekä Peräpohjolan Opisto.

Räätälöityjä ratkaisuja osaavan työvoiman rekrytoimiseksi tarjoaa Lappia Koulutus OY.

Ammattikorkeakoulutasoista opetusta tarjoaa Lapin Ammattikorkeakoulu. Torniossa tarjolla on kaupan, tietojenkäsittelyn ja kuvataiteen opintoja, Kemissä insinööriopintoja sekä sosiaali- ja terveysalan opintoja.

Lisätietoja palveluista ja tarjonnasta löydät oppilaitosten omilta kotisivuilta.

Uusi työnhakuportaali Tornion alueen yrityksille

Business Tornio julkaisee pian Jobillan kanssa yhteistyössä toteutetun Tornion työpaikkojen portaalin, jonne kootaan kaikki alueen yritysten avoimet työpaikat. Palvelussa voit myös testata eri alojen sopivuutta sinulle ja nähdä saman alan työpaikkoja. Löydät myös kaikki voimien työpaikkojen tiedot palvelusta sekä kiinnostavia uratarinoita.

Tutustu alueen avoimiin työpaikkoihin.

Sivun alkuun