Teollisuusalue Kromilaakso

Kromilaakso on teollisuusalue Pirkkiön kaupunginosassa, Röytän satamaan johtavan tien välittömässä läheisyydessä. Alue on tarkoitettu pääasiallisesti valmistavalle yritystoiminnalle. Mikäli kiinnostuit alueesta pyydä meiltä lisätietoja.

Kromilaakso on erityisesti teolliselle, valmistavalle yritystoiminnalle suunnattu alue Tornion keskustan eteläpuolella Outokummun Tornion tehtaiden, Röytän sataman ja Kromitien välittömässä läheisyydessä. Alueella on valmis kunnallistekniikka. Alueella on useita toimijoita, mm. useita metalli- ja rakennusalan yrityksiä, ja kokonaisuutta kehitetään tarvelähtökohtaisesti. Mikäli Kromilaakso soveltuu yritystoimintasi sijoituspaikkana, kysy lisätietoja Marko Alamartimolta.

 

Kromilaaksossa toimivat yritykset

Kromilaaksossa tällä hetkellä toimivat yritykset löytyvät täältä. Kaikki Tornion ja Meri-Lapin alueen yritykset löydät yritys- ja palveluhakemistosta.

Kromilaakson tontit

Alueen tontteja pääset katsomaan Tornion kaupungin sivuilla olevasta karttaohjelmistosta. Lisätietoja antaa Tornion Kaupungin maankäyttöinsinööri Janne Vierelä.


Ota yhteyttä

Marko Alamartimo

Toimitusjohtaja

marko.alamartimo@tornio.fi

Puh. 040 025 1350

Asiointi suomeksi ja englanniksi

Janne Vierelä

Maankäyttöinsinööri, yritystontit