E-14-alue

E14-alue on Tornion keskustan eli Suensaaren eteläkärjen kehittämisohjelma.

Suensaaren etelä-kärjen osalta Tornio osallistui Europan E14 -arkkitehtikilpailuun, jossa laadittiin suunnitelma alueen eteläisen kärjen kehittämiseksi yhteistyössä Haaparannan kanssa. Lisätietoja tästä löytyy Tornion kaupungin sivuilta.

Alueen keskustaa on pyritty rakentamaan tiiviissä yhteistyössä ruotsalaisten kanssa. Pontimena aiemmalle yhteistyölle oli Ikean päätös sijoittaa liiketilansa Haaparannalle vuonna 2010. Ikean tavaratalo näkyykin Suomen puolelle selkeästi. Tornio-Haaparanta muodostaa myös oivallisen paikan OUTLET-myymälöille, joille riittää asiakaskuntaa niin lähialueilta kuin vähän kauempaakin, sillä Ikean tavaratalo houkuttelee puoleensa myös asiakkaita pitkin Pohjois-Kalottia. Tornio-Haaparannan liikkeistä löydät lisäinfoa visithaparandatornio -sivuilta.

Suensaaren alueelta löytyy hyvin myös olemassa olevia toimistotiloja. Mikäli yrityksesi tarjoaa esim. Call center -tyyppisiä palveluita sekä Suomen että Ruotsin alueella, niin kielitaitoista henkilöstöä on löydettävissä rajan molemmin puolin – se on Tornio-Haaparanta-alueen vahvuus.

Mikäli kiinnostuit keskusta-alueemme tarjoamista mahdollisuuksista, niin ota yhteyttä Business Tornioon.

 

Tarkistettu kilpailuehdotus ja maanalainen pysäköintivaihtoehto 27.6.2018
Lue lisää


Ota yhteyttä

Marko Alamartimo

Toimitusjohtaja

marko.alamartimo@tornio.fi

Puh. 040 025 1350

Asiointi suomeksi ja englanniksi

Hannaleena Posti

Yrityskehittäjä

hannaleena.posti@tornio.fi

Puh. 040 661 2939

Asiointi suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi

Kimmo Nurmos

Yrityskehittäjä

kimmo.nurmos@tornio.fi

Puh. 040 768 5438

Asiointi suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi