Liiketoiminnan kehittäminen

Etsitkö apua yrityksen kehittämiseen? Olet mahdollisesti viemässä yritystäsi Ruotsiin tai tarvitset apua uuden hallin rahoituslaskelmien kanssa. Tai etsit toiminnan tehostamiseen keinoja järjestelmien kautta? Ehkä kaipaat vain uusien ideoiden sparrausapua?

Business Torniossa olemme yrityksen tukena investoinneissa, tuotekehityksessä, kansainvälistymisessä, kasvussa ja yritystoiminnan tehostamisessa sekä rahoituksen hankkimisessa

Yritystoimintaa kehittäessä kannattaa aina jutella asiantuntijan kanssa ensin. Meillä Business Torniossa sinua palvelee toimitusjohtajamme Marko Alamartimo.

Kun suunnittelet toiminnan laajentamista niin autamme sinua mm. Investointeihin / kehittämiseen liittyvissä kannattavuuslaskelmissa ja autamme saatavilla olevien rahoitusten ja avustusten  hakemisessa. 

Kun suunnittelet kansainvälistymistä, autamme sinua huolellisessa valmistautumisessa, asiantuntija-avun löytämisessä sekä kartoittamaan saatavilla olevat rahoitukset ja avustukset. 

Autamme sinua / yritystäsi löytämään yritystoiminnallesi sopivat tilat tai tontin. 

Mahdollistamme yritysten verkostoitumisen ja yritysten välisen yhteistyön.

Järjestämme liiketoiminnan eri vaiheisiin liittyviä tilaisuuksia ja tapahtumia. Autamme sopivan asiantuntijan löytymisessä. 

Business Tornio on apunasi sukupolvenvaihdoksissa ja yrityskaupoissa. Laajan verkostomme avulla pystymme varmistamaan yritysten omistajanvaihdokset sujuvasti. 

Lisätietoja yrityksen kehittämiseen liittyvistä yleisistä asioista sekä asiakirja – ja laskentapohjia löydätte myös Yritystulkki-palvelun kautta.

 

Sivun alkuun