Liiketoiminnan kehittäminen

Oletko jo yritystoimintasi kanssa pidemmällä ja haluaisit vahvemmin kasvua tai kehittää liiketoimintaasi pidemmälle? Business Tornion kasvuyrityspalvelut ovat juuri sinulle.

Kun olet yritystoimintasi kanssa jo pidemmällä ja haluaisit kehittää liiketoimintaa, hakea rahoitusta investoinneille tai tehostaa toimintaa uusin järjestelmin, Business Tornion kasvuyrityspalvelut ovat sinulle sopiva sparrailukumppani.

Kasvuyritysten palvelumme tukevat alueen yritysten liiketoimintaa niin tuotekehityksessä ja investoinneissa, kasvussa ja yritystoiminnan tehostamisessa kuin rahoituksen hankkimisessa. Jos siis suunnittelet esimerkiksi liiketoiminnan laajentamista ja uusia toimitiloja, yrityskauppoja tai vaikka sukupolvenvaihdosta, me autamme niin kannattavuuslaskelmissa, verkostoitumisessa kuin vaikka avustusten hakemisessa.

Kasvuyritysten yrityskehittäjät Kimmo Nurmos ja Hannaleena Posti palvelevat ammattitaidolla ja tuntemuksella. Me myös järjestämme tilaisuuksia ja tapahtumia eri liiketoiminnan vaiheisiin kohdennettuna sekä autamme sopivien asiantuntijoiden löytämisessä. Katso myös alueen toimitilat ja tontit, mikäli tarvitset yrityksellesi uusia tiloja.

Lisätietoja yrityksen kehittämiseen liittyvistä yleisistä asioista sekä asiakirja- ja laskentapohjia löydät myös Yritystulkki-palvelun kautta.

Sivun alkuun