Terästä ja rakentamista Torniossa

Tornion alueella on vahva ja pitkä perinne niin metalli- kuin rakennusliiketoiminnasta. Torniolaiseen osaamiseen luottaa myös mm. Outokumpu, joka on yksi maailman johtavista teräsvalmistusyhtiöistä. Lisäksi Meri-Lapin alueella on erittäin vahva teollisuuskeskittymä. Tämän keskittymän sekä Tornion teräksen ja rakentamisen erityisosaamisen ympärille on vuosien varrella kehittynyt ainutlaatuinen ja korkealaatuinen metalli- ja tehdaspalveluja tarjoava yrityskeskittymä. Me olemme keränneet yhteen alan toimijoita Tornion alueelta, jotta voimme markkinoida alueen palveluja ja kartoittaa mahdollisia yhteistyökumppaneita alueella jo toimiville yrityksille. Voit tutustua niihin alla.

Corrotech

Corrotech on pohjoissuomalainen teräksen taitaja, joka valmistaa asekaappeja sekä tarjoaa erilaisia alihankintapalveluita, kuten konepajapalveluita, märkämaalausta sekä laser- ja plasmaleikkausta.

Tormets

Tormets on vuonna 1969 perustettu lastuavan työstön ja teollisuuden huoltopalveluiden teräksen vahva ammattilainen.

Faumek

Faumek on vuonna 1996 perustettu pohjoissuomalainen metalliteollisuuden tilauskonepaja, joka on erikoistunut teräsrakentamiseen, tehdaskunnossapitoon, koneiden ja laitteiden asennukseen sekä huoltoon.

Kantojärven Metalli

Kantojärven metalli on teräsrakenteiden valmistuksen ja asennuksen asiantuntija. Yrityksen toimialaan kuuluvat tämän lisäksi myös maansiirtokoneiden ja kaikenlaisten autoja järeämpien koneiden korjaaminen sekä niihin liittyvien laitteiden valmistaminen ja korjaaminen.

Kavamet

Kavamet on vuonna 1984 perustettu metallinjalostusalan yritys, joka valmistaa laadukkaita teräsrunkorakenteisia ja erilaisia konepajatuotteita sekä tarjoaa asiantuntevaa palvelua.

PJ-Metalli

PJ-Metallin toiminta koostuu teräsrakenteiden ja painelaitteiden valmistuksesta, hitsaus-, kunnossapito- ja levytöistä sekä pintakäsittelystä. Yrityksen toiminnan perustana ovat olleet asiakastyytyväisyys ja toimintavarmuus jo vuodesta 1993 lähtien.

Hallirakentajat

Hallirakentajat on ammattitaitoista ja joustavaa rakentamista tarjoava yritys, joka on suuntautunut liike-, teollisuus- ja hallirakentamiseen. Hallirakentajat toimivat koko Suomen alueella ja heiltä löytyy kokemusta jo yli 10 vuotta.

Tornion KaMa-Palvelut

Tornion KaMa-Palvelut valmistaa tilauksesta metallirakenteita, kuten sillankaiteita ja telineitä, valmiiksi pintakäsiteltyinä, paikalleen kuljetettuina ja asennettuina. Toiminnan perustana ovat tyytyväiset asiakkaat sekä luotettava yhteistyö asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa.

Kiiruna Talot

Kiiruna Talot valmistaa aidosti muuttovalmiita talopaketteja, jotka rakentuvat laadukkaista merkkituotteista kuivissa sisätiloissa Tornion tehtaalla.

TSV-Rakennus

TSV-Rakennus tarjoaa sekä rakennushankkeiden päätoteuttajan palveluja että pienempien osakokonaisuuksien korjaus- ja remontointipalveluja. Alan kokemusta heiltä löytyy jo 15 vuoden takaa.

Polar-automaatio

Polar-Automaatio on automaation ja sähköistyksen suunnitteluun, toimituksiin ja huoltoon erikoistunut korkean teknologian palvelutalo, joka hallitsee automaation elinkaaren hankkeen alkumetreiltä tuotantoon ja ylläpitoon saakka.

Kiinnostuitko Tornion teräksen ja rakentamisen yrityskeskittymästä?

Mikäli yrityksesi kuuluisi olla yllä olevalla listalla tai olet muuten kiinnostunut Tornion teräksen ja rakentamisen yrityskeskittymästä, ota meihin yhteyttä. Me autamme sinua mielellämme.

Tutustu myös teollisuudelle sopiviin toimitiloihin ja alueisiin Torniossa

Tornion seudulla on monenlaisia alueita, joista löytää sopivaa toimitila- ja tuotantotilaa. Teollisuuden käyttöön sopivista alueista kannattaa tutustua erityisesti Torppiin, Kromilaaksoon ja Röyttään, jotka tarjoavat yhtä lailla rajattomia mahdollisuuksia kuin Torniokin.

Torppi, Kromilaakso ja Röyttä odottavat sinua.

Toimitilat ja tontit
Sivun alkuun