Audiovisuaaliset tuotannot Torniossa

Etsitkö TV- tai elokuvatuotannollesi kuvauspaikkaa, jossa yhdistyvät kaupunki, luonto, hyvät kulkuyhteydet sekä kansainvälisen osaamisen saatavuus? Tornio on näitä kaikkia. Tornio-Haaparannan alueella on jo menestyksekkäästi tuotettu niin kansallisia kuin kansainvälisiä tuotantoja. Otamme mielellämme vastaan myös uusia tuotantoja. Tutustu Tornion etuihin tuotantopaikkana ja ota meihin yhteyttä!

Audiovisuaalisten TV- ja elokuvatuotantojen näkökulmasta sijainti on ensiarvoisen tärkeä asia. Tornio onkin erinomainen kohde TV- ja elokuvatuotannoille, sillä Tornion seudulla yhdistyvät

  • urbaani kaupunkielämä
  • Lapin luonto ja taika
  • hyvät kulkuyhteydet
  • kauniit vesistöalueet ja pääsy saaristoon
  • valmis infra
  • kattavat palvelut
  • kielitaitoinen väestö

Tornioon on helppo tulla

Tornioon pääsee helposti lentämällä kolmen eri lentokentän kautta, junalla helposti niin pohjoisesta, etelästä kuin idästä Ruotsin puolelta sekä samoista suunnista myös autolla. Logistiikan solmukohtana tuotantoon kuuluvan laitteiston kuljettaminen ei myöskään ole mikään ongelma.

Torniosta pääsee myös helposti alueen vesistöihin niin Torniojoen suistoon kuin Tornio-Haaparannan saaristoon ja Perämerelle. Näin ollen sinun on helppo viedä myös tuotantosi vesille tilanteen niin vaatiessa.

Tuo tuotantosi Tornioon – me autamme

Paikallisena toimijana meillä on hyvät yhteydet julkisiin toimijoihin ja elinkeinoelämän kehitysyhtiönä erinomaiset verkostot paikallisiin yrityksiin. Me pystymme auttamaan niin lupa-asioiden hoitamisessa kuin käytännön asioiden järjestelyissä.

Ota meihin yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää TV- ja elokuvatuotantojen mahdollisuuksista Torniossa, ota meihin yhteyttä. Saat meiltä myös lisämateriaalia niin halutessasi.

 

 

 

Sivun alkuun