Innovaatioseteli pähkinänkuoressa -webinaari ti 1.6.2021

Osallistu tapahtumaan jos innovaatioseteli kiinnostaa muttet tiedä mitä sillä voi tehdä tai miten sitä voi hakea.

Innovaatioseteli pähkinänkuoressa – hyödynnä mahdollisuutesi

Eikö innovaatioseteli ole vielä tuttu? Oletko kuullut siitä mutta et tiedä mitä hyötyä siitä olisi sinun yrityksellesi? Tule mukaan Business Tornion järjestämään tapahtumaan niin pystyt valjastamaan innovaatiosetelin yrityksesi hyödyksi.

Tapahtuma järjestetään webinaarina.

Mikäli sinulla on jo tiedossa kysymys, johon haluaisit tilaisuudessa vastauksen, voit lähettää sen ennakkoon ilmoittautumislomakkeen välityksellä.

Tapahtuman ohjelma

10.00 Webinaarin avaus
Business Tornion toimitusjohtaja Marko Alamartimo

Innovaatioseteli pähkinänkuoressa – hyödynnä mahdollisuutesi
Business Finlandin rahoitusjohtaja Risto Lustila
Arctic Factoryn tuote- ja projektipäällikkö Jussi Olavi Jokinen sekä asiakkuusvastaava Joonas Ervasti
Toptesterin testauskoordinaattori Pasi Tiuraniemi

Kysymykset ja keskustelu
Business Tornion yrityskehittäjä Hannaleena Posti
Risto Lustila

klo 12 Tilaisuus päättyy

Tapahtuman puhujat

Risto Lustila, Director, Funding

”Tehtäväni koostuu monipuolisista rahoituksen parissa olevista tehtävistä ja vastuista sekä hallinnollisen esimiehen tehtävistä tiimissä missä työskentelee n. 70 rahoitusalan ammattilaista.”

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen. Organisaatiossa työskentelee 600 asiantuntijaa 40 toimipisteessä maailmalla ja 16 toimipaikassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa.

Jussi Olavi Jokinen, tuote- ja projektipäällikkö

Luovan alan moniottelija Jussi Olavi Jokisella on pitkä kokemus muotoilun rajapinnoissa työskentelystä, luovan alan projektien vetämisestä ja ihmisten ymmärtämisestä bisneksessä. Vuosina 2010-2018 hän toimi teatterinjohtajana sekä soveltavan taiteen yrityskonsulttina ja vuodesta 2018 lähtien hän on ollut osa muotoilutoimisto Arctic Factoryn tehtaan tyyppien kehittämisnyrkkiä. Uransa varrella Jokinen on lukuisissa projekteissa ollut kehittämässä niin julkishallintoa kuin pk-yrityssektoria muun muassa matkailun, terveydenhuollon, energiatuotannon sekä tapahtumien ja elämysten parissa.

Yrityskehittämiseen ja palvelumuotoiluun erikoistunut Arctic Factory on lappilainen muotoilutoimisto, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita tarjoamaan palveluita, joita ihmiset rakastavat.

Toptester tarjoaa laadukkaat testauspalvelut.
Toptester on toiminut olosuhde- ja luotettavuustestauksen parissa yli 20 vuotta. Toptesterin henkilökunta on kokenutta, osaavaa ja joustavaa. Yritys tavoittelee yhdessä asiakkaan kanssa sitä, että testattava tuote on luotettava, laadukas ja täyttää siihen kohdistuvat asiakasvaatimukset. Toptester antaa tarvittaessa myös oman näkemyksemme tuotteestanne ja kuinka tuotetta voisi parantaa mahdollista seuraavaa testikierrosta varten.
Tärkeimmät palvelut löytyvät kolmen pääkategorian alla:

  • Tuotekehityspalvelut
  • Akkreditoitu testaus
  • Mittaus ja laatu

Tapahtuman aikataulu vahvistetaan pian. Tapahtuma toteutetaan yhteistyönä Business Finlandin, Arctic Factoryn ja Toptesterin kanssa.

Sivun alkuun