Toimitusjohtaja

Business Tornio Oy on Tornion kaupungin ja kuudenkymmenen torniolaisen yrityksen omistama elinkeinojen kehitysyhtiö. Kaupungin elinkeinoelämän kehitys on ollut viime vuosina myönteistä ja myös tulevaisuus nähdään sellaisena.

Haemme yhtiöömme

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtaja vastaa Tornion kaupunkistrategian mukaisesti kaupungin elinkeinotoimen ja työllisyyden kehittämisestä ja tukee uuden yritystoiminnan syntyä, yritysten kasvua ja kehittymistä sekä kehittää yritysten toimintaympäristöä tiiviissä yhteistyössä kaupunkikonsernin, elinkeinoelämän, oppilaitosten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, sujuva suomen ja englannin kielen taito, sekä monipuolinen työkokemus tehtävänkuvaan sisältyvistä vaativista johto- ja kehittämistehtävistä.

Arvostamme yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, elinkeinoelämän sidosryhmien tuntemusta, kykyä johtaa ja motivoida asiantuntijaorganisaatiota, sekä ymmärrystä toimia kaupunkikonserniin kuuluvassa elinkeinoyhtiössä. Tornion elinkeinoelämän kannalta tärkeiden toimialojen tuntemus, teollisuus, kauppa, logistiikka ja matkailu sekä muu kielitaito, erityisesti ruotsi, katsotaan eduksi.

Toimimme kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme tiivistä yhteistyötä Pohjoiskalotilla, sekä paikallisesti kaksoiskaupunki Haaparannan kanssa. Haluamme ottaa paikkamme uusiutuvien energialähteiden käyttöä edistävänä kaupunkina ja tulevaisuuden teollisuuden ja kiertotalouden investointikohteena.

Tukenasi toimii Business Tornio Oy:n asiantunteva huipputiimi, jonka kanssa sinulla on mahdollisuus edistää uusia avauksia Tornion elinkeinoelämässä. Kaupunkiseudulla on turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.

 

Hakemukset pyydämme lähettämään liitteineen ja palkkatoivomuksineen 23.2.2024 klo 15:00 mennessä sähköpostilla: jukka.kujala@tornio.fi  

Ensimmäisessä hakuvaiheessa jätetyt hakemukset huomioidaan rekrytoinnin jatkovaiheissa toimitusjohtajan tehtävää täytettäessä.

Sähköpostin otsikkoon merkintä ” Toimitusjohtaja”

Lisätietoja antaa:
Hallituksen puheenjohtaja Arto Liikamaa
Puh. +358 40 584 5985
arto.liikamaa@luottamus.tornio.fi

Kaupunginjohtaja Jukka Kujala
Puh. +358 40 132 0403
jukka.kujala@tornio.fi


Lisätietoja

Arto Liikamaa

Puheenjohtaja

arto.liikamaa@luottamus.tornio.fi

Puh. 040 584 5985

Jukka Kujala

Jäsen

jukka.kujala@tornio.fi

Puh. 040 132 0403

Tilaa Business Tornion uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeemme, pysyt ajan tasalla Tornion tapahtumista, hankkeista, yritysuutisista ja mahdollisuuksista. Uutiskirje ilmestyy joka kuukausi. Muista pitää sähköpostiasi silmällä!