Paikallinen on paras!

Business Tornion hallinnoiman ja torniolaisten yritysten yhteisen Meänkaupan tavoite on edistää alueen yritysten näkyvyyttä, myyntiä, markkinointia ja yhteisöllisyyttä. Meankauppa.fi:ssa voit tutustua yrityksiin ja heidän tarjoamiinsa palveluihin. Meänkaupasta saat myös ostaa lahjakortteja alueen yrityksiin. Lahjakorttitarjontaa lisätään taas piakkoin, kun uudet yritykset liittyvät palveluun.

Vuodenvaihteessa syntyneen Meänkaupan pilottiyritykset kokoontuivat ensimmäiseen live- ja Teams tapaamiseen viime viikolla. Tapaamisessa kerrattiin Meänkaupan taustaa ja pohdittiin yhdessä tulevaisuuden toimia. Jatkossa kokoonnutaan säännöllisesti ja kehitellään uusia kuvioita.

Viime viikko tarjosi erinomaisia talousuutisia Meri-Lappiin, Lappiin ja koko Suomelle. Metsä Groupin biotehtaan rakentamispäätös ja Torniosta pohjoisen logistiikkahub-webinaarissa torstaina 11.2. kuultiin logistiikan tulevaisuuden näkymistä ja siitä, mitä mahdollisuuksia Pohjois-Euroopan ja Kiinan välinen konttijunaliikenne voi tarjota alueellemme ja yrityksille. Kuulostaa siltä, että edessä on mahtavia kauppamahdollisuuksia!

Meänkaupan uutiset tavoitat Business Tornion Facebook- ja nettisivuilta. Tärkeän rajakaupan auetessa meillä käytössä on myös ruotsinkieliset nettisivut.

Meänkaupan yritykset tunnistat liikkeiden ulko-ovissa näkyvästä logotarrasta. Huolehditaan yhdessä, että kauppamme palvelevat meitä jatkossakin! Mukavia kauppahetkiä paikallisissa kaupoissa – paikallinen on paras!

 

 

 

Sivun alkuun