Markkinavuoropuhelutilaisuus Lapin leipomoyrittäjille 5.5.2021 klo 12.30-16.00

 

Aika: 5.5.2021 klo 12.30-16.00
Paikka: Sodankylän kunnanviraston valtuustosali + etäosallistuminen Teamsillä

Inarin, Utsjoen ja Sodankylän kunnat kilpailuttavat jälleen leipomotuotteensa. Toiveena on, että kaikki leipomotuotteet mitä kunnissamme tarjotaan olisivat Lapin alueella tuotettuja. Tämän johdosta järjestämme markkinavuorotilaisuuden Lapin leipomoyrittäjille.

Markkinavuoropuhelun / työpajan tavoitteena on keskustella ja tuottaa ideoita siitä, miten parannetaan leipomotuotteiden pääsyä mukaan julkisiin hankintoihin. Tavoitteena on konkreettisen yhteistyön aloittaminen.

Lisäksi tilaisuudessa on mukana Kohti kestäviä hankintoja –hankkeen projektipäällikkö ja projektityöntekijät esittelemässä hankkeessa tuotettua työkalua. Työkalulla on tarkoitus parantaa alueen pk- ja mikroyrittäjien mahdollisuutta päästä mukaan kuntien järjestämiin tarjouskilpailuihin.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Inarin, Utsjoen ja Sodankylän kuntien sekä Kohti kestäviä hankintoja – ja Lähiruoan edistämistä tukeva toimintamalli –hankkeiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan ma 3.5. klo 17 mennessä tällä lomakkeella: https://q.surveypal.com/Ilmoittautuminen-Lapin-leipomoyrittajien-markkinavuoropuhelutilaisuuteen-5.5.2021

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etänä. Paikan päälle voi osallistua 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, muille osallistuminen etänä.

Tällä hetkellä Lapin sairaanhoitopiirissä on voimassa 20 hengen kokoontumisrajoitus. Otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Tarpeen vaatiessa pidämme oikeuden muutoksiin.

Etäosallistujille lähetetään Teams-linkki sähköpostitse ennen tilaisuuden alkua.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tilaisuudesta:

Merja Ahola
Sodankylän ruokapalvelupäällikkö
merja.ahola@sodankyla.fi
040 809 4955

Mika Uitto
Lapin ammattikorkeakoulu Oy
mika.uitto@lapinamk.fi
040 674 8616

 

Sivun alkuun