HaparandaTornion matkailun somelähettiläät Mia ja Jojjo esittäytyvät

HaparandaTornion matkailun somelähettiläät Mia ja Jojjo esittäytyvät

HaparandaTornion matkailun Two Countries – One Destination Interreg Nord -hanke haki alkukesästä seikkailunhaluisia sisällöntuottajia, joita alueen matkailun lähettiläiksikin voi kutsua, markkinoimaan aluetta. Näiden lähettiläiden eli ambassadorien tarkoitus on kertoa alueesta blogipostauksin ja markkinoida aluetta sosiaalisessa mediassa. Nyt voimme ilmoittaa, että kyseiset henkilöt ovat löytyneet. He ovat Mia ja Jojjo, ja heidän elämäänsä rajan molemmin puolin päästään seuraamaan vuoden ajan tästä hetkestä alkaen. Hakemuksia tuli kymmeniä. Mahtavaa nähdä, että niin moni on innostunut toimimaan alueen lähettiläänä ja jakamaan paikallista tekemistä, mutta valitsemistamme henkilöistä suorastaan hehkui into aluetta kohtaan. 

Mia Lindqvist on syntyjään torniolainen ja asuttuaan muutaman vuoden Etelä-Suomessa, hän on nyt palannut kotiseuduilleen. Muualla vietetyt vuodet tekivät tehtävänsä ja Mia on löytänyt aivan uuden puolen HaparandaTorniosta. ”Täällä on ihan huippuja mahdollisuuksia tehdä ja harrastaa, unohtamatta tietenkään vuodenaikoja ja luontoa. HaparandaTornion ainutlaatuisuus myös kaksoiskaupunkina kahdessa maassa on herkullista tuoda esille”, kertoo Mia. 

Yao-Yu Wu eli Jojjo suhtautuu niin intohimoisesti pohjoiseen luontoon ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, että on hankkinut itselleen mökin Haaparannan saaristosta. Hän asuu osan vuodesta Tukholmassa, mutta pääkaupungin vastapainoksi kaipaa luonnon rauhaan. Täällä hän saa nauttia rakkaista harrastuksista joogasta, ulkoilusta ja mindfulnesista  

Mia ja Jojjo tulevat kertomaan paikallisesta elämästä, kokemaan ja jakamaan torniojokilaaksolaista kulttuuria somessa, sekä muistuttamaan meitä siitä, mikä täällä HaparandaTorniossa on mahtavaa ja kokemisen arvoista. Heitä pääsee seuraamaan sekä HaparandaTornio –verkkosivuilla, että sosiaalisessa mediassa. Heille voi matkailija myös laittaa suoraan viestiä esim. Instagramin kautta, jos tulee kysyttävää paikalliselle.  

Linkki tiedotteeseen, jossa sisällöntuottajia haettiin alkukesästä.  

HaparandaTornio verkkosivu 

HaparandaTornio Instagram 

 

 

Sivun alkuun