HaparandaTornio etsii seikkailunhaluisia sisällöntuottajia

HaparandaTornio etsii seikkailunhaluisia sisällöntuottajia

Nyt olisi huippuhommaa tarjolla! 

Two Countries – One Destination matkailuhanke kehittää HaparandaTorniosta yhtenäistä ja kansainvälisesti tunnettua matkailualuetta. Toimenpiteisiin kuuluu mm. uuden imagon luominen ja sen markkinoiminen. HaparandaTornion alueesta halutaan viestiä uudella tavalla, tuoda alueen erikoisuuksia ja luonnetta esille. Vaikkakin nyt rajat ylittävän elämisen ja palveluiden esiintuominen ei juuri ole ajankohtaista, on se toivottavasti sitä taas pian. Ja alueella on paljon tarjottavaa muutenkin, josta saa mielenkiintoista sisältöä aikaiseksi. Haussa on siis sisällöntuottajia osa-aikaiseen, muun elämän ohella tehtävään mielenkiintoiseen työhön. Tarkoituksena on, että sisällöntuottajat nimensä mukaisesti tuottavat sisältöä HaparandaTornion kanaviin samalla saaden huomiota omissa kanavissaan ja kokemusta yhteistyöstä. Tämän myötä myös kartutetaan markkinointiin tarvittavaa kuva- ja videomateriaalia ja saadan hyvää sisältöä sosiaalisen median lisäksi uusille verkkosivuille.

HaparandaTornio tarjoaa nyt hankkeen kautta yhteistyömahdollisuutta niille paikallisille, joilla on tapana ikuistaa ja jakaa erityisiä hetkiä luonnossa tai kaupungin sykkeessä. Haetaan henkilöitä, joille sosiaalisen median hyödyntäminen on arkipäivää ja sisällönluominen ja jakaminen intohimo. Etsinnässä on ensisijaisesti Haaparannalla ja Torniossa asuvat henkilöt, jotka toimivat ensimmäisinä seikkailulähettiläinä alueellemme. He ovat osa projektia, jonka tavoitteena on lisätä HaparandaTornion tunnettuutta matkailullisesti ja kansainvälistä matkustamista alueella. Yhteistyön on määrä jatkua lähestulkoon koko hankkeen loppuajan eli kesään 2022 saakka.  

Hakeminen tapahtuu sitä varten yhdessä markkinointikumppani Flatlight Creative House:n kanssa luodun linkin kautta. Linkin takaa löytyy myös tehtävänkuvasta lisätietoa. Linkki löytyy mm. Two Countries – One Destination -hankkeen ja HaparandaTornion FB –sivuilta. Hakea voi juhannukseen saakka.  

Lisätietoa antaa myös markkinointipäällikkö Noora Barria noora.barria@tornio.fi, +358 405702944 

https://flatlightcreative.typeform.com/to/jKNcRokf 

Sivun alkuun