Business Torstai 2022

Business Tornio järjestää huhti-toukokuun aikana Business Torstai -tapahtuman joka toinen torstai. Tapahtumissa käsitellään erilaisia ajankohtaisia ja alueellisesti mielenkiintoisia aiheita, kuten kuinka löydän osaajia, yrityksen kehittäminen ja innovaatioiden hyödyntäminen kansainvälistymisessä.

Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään torstaisin klo 8.00–10.00 joko hybridimuodossa tai vain paikan päällä Tornion Kaupungintalon monitoimitilassa (Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio, 1. kerros).

Ohjelma

Huhti-toukokuussa järjestään viisi Business Torstai -tapahtumaa kahden viikon välein. Tilaisuudet ovat avoimia. Tervetuloa mukaan!

Business Torstai -tapahtumasarjan alustava ohjelma:

Innovaatioita kehittämässä

Torstaina 19.5. klo 8.00–10.00

Miksi innovatiiviset yritykset pärjäävät? Business Tornion ja New Business -hankkeen toteuttama tapahtuma ottaa suurennuslasin alle yritysinnovaatiot. Tilaisuudessa käydään kiinni myös palvelumuotoiluun. Mitä tekemistä sillä innovaatioiden kanssa?

Lue lisää

Rajatonta kasvupotentiaalia

Torstaina 2.6. 8.00–12.00

Miksi yritysten kannattaa ajatella isosti? Business torstai -tapahtumasarjan päättää tilaisuus, jossa avataan Meri-Lapin ja koko Pohjois-Ruotsin alueen yritysten rajattomia mahdollisuuksia. Tapahtumassa puhutaan muun muassa kansainvälistymisen haasteista ja niistä ylipääsemisestä. Lisäksi keskustellaan Ruotsin suurista investointihankkeista ja innovaatioiden merkityksestä kansainvälistymisen mahdollistajana.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Menneet tapahtumat:

Minustako 4H-yrittäjä?

Keskiviikkona 6.4. klo 16.00–18.00

Oletko 13-28-vuotias nuori ja kiinnostunut yrittämisestä? Business torstai -tapahtumasarjan avaa 4H-yrittäjyys. Hybridimuotoisessa iltatapahtumassa kerrotaan, kenelle 4H-yrittäjyys sopii, miten alat 4H-yrittäjäksi, kokemuksia 4H-yrittäjyydestä, ja miten Business Tornio auttaa yrityksen perustamisessa.

Lue lisää

Meän kesä – HaparandaTornion tapahtumat

Torstaina 7.4. klo 8.00–10.00

Mitä yrityksesi voi hyötyä alueen monipuolisista kesätapahtumista? Business Torstain ensimmäisessä varsinaisessa tapahtumassa keskustellaan muun muassa alueen tapahtumista ja siitä, millä tavoin yritykset voivat osallistua niihin.

Lue lisää

Keinot kohti kasvua

Torstaina 21.4. klo 8.00–10.00

Haluatko apua kasvun kirittäjäksi? Tapahtuman aiheena on yrityksen kehittäminen. Tapahtumassa Business Tornio kertoo, kuinka se on yritysten kasvun tukena, ja yritykset kertovat esimerkein, mitä apua he ovat saaneet kehitykselleen.

Lue lisää

Osaajia etsimässä

Torstaina 5.5. klo 8.00–10.00

Töitä on, mutta osaajia puuttuu? Onko sinulla vaikeuksia löytää oikeita osaajia? Tapahtumassa puhutaan alueen työllisyydestä ja kerrotaan, mitä välineitä on olemassa osaajien etsimiseen. Tilaisuudessa esitellään muun muassa Töihin Tornioon -sivustoa ja miten se edistää työnhakijoiden ja yritysten kohtaamista.

Lue lisää

Sivun alkuun