Business Tornio mukana Alihankinta-messuilla 21.–23.9.2021 Tampereella

Business Tornio mukana Alihankinta-messuilla 21.–23.9.2021 Tampereella

Alihankinta-messut esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kävijöille kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat sekä päättäjät.

Business Tornio on mukana messuilla kertomassa Tornion rajattomista liiketoimintamahdollisuuksista ja Tornio-Haaparanta kaksoiskaupungin eduista yrityksille. Tornion sijainti Suomen ja Ruotsin rajalla on liiketoiminnalle ainutlaatuinen toimipaikka, joka tarjoaa erinomaisia resursseja liiketoiminnalle. Kaksikielisellä raja-alueella on mm. paljon kielitaitoista työvoimaa.

Business Tornion edustajina mukana messuilla ovat toimitusjohtaja Marko Alamartimo ja yrityskehittäjä Kimmo Nurmos. Lisäksi osastollamme mukana ovat torniolaisten yritysten Tormetsin ja Corrotechin edustajat. Tervetuloa tervehtimään meitä E-halliin osastolle E406 ja kuulemaan lisää Tornion rajattomasta kasvupotentiaalista yrityksille!

Alihankinta-messut

  • 21.–23.9.2021
  • Ti–ke klo 9–17, to 9–16
  • Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC)
  • Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Sivun alkuun