Torniolaisten yritysten Meänkauppa

Tue paikallista!

Meänkaupassa mukana on jo lähes 30 Torniolasta yritystä. Business Tornio kehittää vahvasti paikallisten yritysten näkyvyyttä yhdessä alueen yritysten kanssa, Meänkauppa on alku Suomen parhaaksi kauppapaikaksi.

Exit Koronasta – hankkeen pohjalta tehty Meänkauppakonseptin selvitystyökaluina käytimme mm. haastatteluja, web-kyselyä ja työpaja kuulemista. Yrittäjien palautteiden pohjalta konseptoitiin paikallisten yritysten yhteinen markkinoinnillinen yhteenliittymä, jonka avulla pyritään nostamaan erityisesti yhteisöllisyyttä ja kaupankäyntiä talousalueella.

Konseptin pilottituote on digitaalinen torniolainen kauppapaikka: Meänkauppa.fi. Meänkauppa kokoaa yritykset samaan paikkaan ja mahdollistaa markkinointikampanjoiden ja muiden myynninedistämistoimenpiteiden toteuttamisen mm. verkossa. Jatkossa yhteenliittymä tarjoaa jäsenilleen tapahtumia, lahjakorttikaupan, valmennuksia sekä markkinoinnin- ja myynnin tukea. Meänkaupan nettisivuilta löytyvät yrityksistä lyhyet esittelyt ja edustavat valokuvat. Käy tutustumassa yrityksiin osoitteessa Meänkauppa (meankauppa.fi).

Liikkeissä asioidesssasi Meänkaupan jäsenyrityksen tunnistat liikkeiden ulko-oven yhteistarrasta. Meänkaupan tiedotusvälineinä toimivat Meankauppa.fi – nettisivut ja BusinessTornion Facebook-sivu Business Tornio | Facebook. Käythän tykkäämässä Meänkaupan postauksista Facbookissa!

Myös uudet torniolaiset yritys ovat tervetulleita mukaan yhteiselle sivustolle. Toive ja tavoite on, että jatkossa yritykset toimivat yhdessä vahvasti kauppapaikan ja konseptin eteenpäin viemiseksi ja kehittämiseksi. Tavoitteeseen pääsemiseksi järjestämme yhteisen tapaamisen Business Tornion Kaari-tilassa ke 10.2.2021 klo 8-9:30. Tästä kutsu pilottiyrityksille vielä erikseen.

                                                                           

Sivun alkuun