Exit Korona – Meänkauppa

Exit Korona -hankkeen alkukartoituksessa haastateltiin 182 torniolaista yrittäjää. Kartoituksessa nousi esiin tarve yritysten yhteistyölle, sekä myynnin ja markkinoinnin tehostamiselle.

Hanke kokosi marraskuussa kolmekymmentä yrittäjää ja yrittäjärajapinnassa toimivaa tahoa yhteiseen työpajaan, jossa kartoitettiin yrittäjien välisen yhteistyön nykytilaa sekä visioitiin tulevaisuuden toimintamallia ja käytännön toimenpiteitä. Hankkeessa rakennettiin työpajan pohjalta konsepti palvelusta, jonka avulla torniolaiset yrittäjät voivat tehokkaammin kehittää omaa toimintaansa muun muassa myynnin ja markkinoinnin näkökulmista.

Konsepti on kokonaisuus, joka tarjoaa jäsenilleen tapahtumia, valmennuksia sekä markkinoinnin ja myynnin tukea. Konseptin ensimmäisen vaiheen konkreettinen elementti on digitaalinen torniolainen kauppapaikka: Meankauppa.fi. Meankauppa.fi kokoaa torniolaiset yrittäjät samaan paikkaan ja mahdollistaa markkinointikampanjoiden ja muiden myynninedistämistoimenpiteiden toteuttamisen verkossa.

Meänkauppa kokoaa jäsenilleen yhteen palveluita ja sisältöjä, joiden avulla jäsenyritykset voivat kasvattaa ja kehittää liiketoimintaansa. Myös näkyvyys ja yhteisöllisyys on yksi Meänkaupan keskeinen ominaisuus. Meänkauppa on kokonaisuus, joka tarjoaa jäsenilleen tapahtumia, valmennuksia sekä markkinoinnin ja myynnin tukea. Meankauppa.fi kokoaa torniolaiset yrittäjät samaan paikkaan ja mahdollistaa markkinointikampanjoiden ja muiden myynninedistämistoimenpiteiden toteuttamisen verkossa.

Meänkauppa on avattu 16.12.2020. Haluamme sinut mukaan uuteen kauppapaikkaan, joka kokoaa torniolaiset yrittäjät yhdessä rakentamaan huomisen menestystä. Meänkaupan jäsenyrityksenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin. Edut saat käyttöösi heti liittymisen jälkeen.

Yksi Meänkaupan jäseneduista on lahjakorttikauppa, joka tarjoaa yrityksille helpompaa myymistä ja kuluttajille helpompaa ostamista. Pandemian myötä kuluttajien ostokäyttäytyminen on suuntautunut enemmän digitaaliseen ostamiseen, ja lahjakorttikaupan suosio on suorastaan räjähtänyt. Esimerkiksi naapurikaupungissa lahjakortteja on parhaimmillaan ostettu jopa satojen korttien viikkovauhtia. Tällaista mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä. Liity nyt mukaan lahjakorttiverkkokauppaan!

Liity nyt Meänkaupan jäseneksi! Juuri nyt on meneillään tämän poikkeuksellisen vuoden kuumin sesonki! Kuluttajat hankkivat läheisilleen joululahjat sieltä mistä ne on helpoin ostaa.

Tule sieki Meänkauppaan! www.meankauppa.fi

Sivun alkuun